Arkadaşlar aklıma takılan bir konu var; bazı insanların iki gözünün de derecesi birbirinden farklı oluyor (örneğin. 1.75-2, 0.5-1 vb.) Bu ne demek oluyor ve iki gözün derecesini eşitleme yöntemi var mı? 0.25-0.35 gibi gözlerde diyelim mesela.
Arkadaşlar aklıma takılan bir konu var; bazı insanların iki gözünün de derecesi birbirinden farklı oluyor (örneğin. 1.75-2, 0.5-1 vb.) Bu ne demek oluyor ve iki gözün derecesini eşitleme yöntemi var mı? 0.25-0.35 gibi gözlerde diyelim mesela.
Benim göz numaram dediğin gibi sol gözüm daha büyük bir derece.Gözlük almaya gittiğinizde gözünüzün numaralarının olduğu reçete artık her neyse onu adama verince gözüne göre mercek takıyor bu kadar
Hocam 2 tane aynı model ekran kartınız var ama 1. Ekran kartınız 2. den daha önce bozuldu gözlerde bunun gibi 2 Gözünüzü ayni işlevi olan 2 Organınız gibi görün.
Ben internetten araştırmıştım ama göz numaraları birbirinden farklı olan gözlerde göz tembelliği oluyormuş sanırım , ayrıca şaşılık riski daha yüksekmiş. Öyleyse gözlerimizin numaraları aynı olmazsa göz tembelliğimiz mi oluyor? Anlamadım ki.