kadirr61 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir. Daha 16 yaşındayım ve 18'e kadar inşallah bu numaralar düşecek. 1'in altına sonradan düşerse girilir mi? Göz numaram her sene düşmekte. Ben reçeteden bir şey anlamadım açıklarsanız sevinirim.
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir. Daha 16 yaşındayım ve 18'e kadar inşallah bu numaralar düşecek. 1'in altına sonradan düşerse girilir mi? Göz numaram her sene düşmekte. Ben reçeteden bir şey anlamadım açıklarsanız sevinirim.
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 3 ve 2 derece astigmatın var. Göz dereceleri düşse de astigmat için ayrı bir tedavi görüyor musun?
kadirr61 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #3 M(i)usa dedi: 3 ve 2 derece astigmatın var. Göz dereceleri düşse de astigmat için ayrı bir tedavi görüyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır.Sadece düzenli kontrole gidiyorum.
M(i)usa dedi: 3 ve 2 derece astigmatın var. Göz dereceleri düşse de astigmat için ayrı bir tedavi görüyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır.Sadece düzenli kontrole gidiyorum.