emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 4 Ocak 2022 #11 Yeniçocuk dedi: Duruma göre değişiyor hocam. Polis alım şartlarında göz puanları incelediniz mi? Büyük ihtimal mülakata gelseniz bile göz sağlığından elenirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnceledim hocam 0.50 gibi bir dereceyle kaybediyorum göz şartlarını .
Yeniçocuk dedi: Duruma göre değişiyor hocam. Polis alım şartlarında göz puanları incelediniz mi? Büyük ihtimal mülakata gelseniz bile göz sağlığından elenirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnceledim hocam 0.50 gibi bir dereceyle kaybediyorum göz şartlarını .
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.737 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Ocak 2022 #12 emircanunlts dedi: İnceledim hocam 0.50 gibi bir dereceyle kaybediyorum göz şartlarını . Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun başka çözüm yöntemi var mı peki.
emircanunlts dedi: İnceledim hocam 0.50 gibi bir dereceyle kaybediyorum göz şartlarını . Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun başka çözüm yöntemi var mı peki.