Göz Tembelliği

Yer
North Memphis
16 yaşındayım. Göz tembelliğimden dolayı 2 ameliyat geçirdim, en son geçe sene. Doktor ameliyattan 1 ay sonra göz oturur yerine dedi ama 1 yıl geçti ve hala aynı, hatta daha kötü. Normalde içe kayma vardı, şimdi gün içerisinde zaman geçtikçe, akşama doğru mesela dışa doğru kayma başlıyor. Çift görme hala söz konusu. Bu saatten sonra geçmez diyorlar. Ayrıca asker olmak istiyorum. Bu sorun yaratır mı? Bu hastalıkla başa çıkanlar nasıl yaptı acaba? Yaşayanların tecrübelerini okumak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim.((Doktor kapama yapmasın, gözlüğü de çıkarmasın dedi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Askerlikte sorun çıkması olası. Göz tembelliği hakkında bir fikrim yok ancak 0.25 miyop arkadaşım geçen sana kabul edilmedi.

Forumda yanıt aramak yerine doktorunuza danışmanız daha sağlıklı değil mi?
Ben yaşayanların tecrübelerini merak ettim belirtmeyi unutmuşum. Bu arada neden mesaj kısıtlaması yiyorum anlamadım geçen 9 dakika yedim şimdi de 4
Askerlikte sorun çıkması olası. Göz tembelliği hakkında bir fikrim yok ancak 0.25 miyop arkadaşım geçen sana kabul edilmedi.
Hocam orada söylemek yeterliş oluyomuş herhalde ben sıkıntım yok desem sadece şu şu var ondan gözlük var desem olmi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…