Göz ve kaşlar nasıl düzeltilir?

675081

Decapat
Merhaba, 18 yaşındayım ve kendi gözlerim ve kaşlarımda bir dengesizlik ve çirkinlik olduğunu düşünüyorum. Gözlerim büyük ve halsiz gözüküyor ve kaşlarım ise kalın gözüküyor. Bazı zamanlarda kendime bakınca kendimi sinirli gibi görüyorum ama sinirli değilim. Gözlerimin ve kaşlarımın şeklini değiştirebilmek için neler yapabilirim?

Mimiklerini kullanmayı öğrenebilirsin, kaşlarını hafif inceltebilirsin, uyku düzenini oluşturup halsiz yorgun görüntüden kurtulabilirsin, sigara vb şeyler de bu görüntüyü etkiler.
Sporunda iyi yönde etkisi olacağını düşünüyorum.(pozitif enerji olarak)

Hepsinden önce kendi dış görünüşünü kabullenmeni tavsiye ederim ve bir uzman doktorla görüşmeni öneririm. Başarılı bir sonuç alamazsanız o halde estetik yaptırabilirsiniz. Gözlerin için bir şey diyemem ancak kaşlarını iyi bir kuaförde şekillendirebilirsin.

Yüzünde asimetriklik vardır. Takma kafana herkes öyle, çevrene dikkatli bakarsan simetrik yüz şekli neredeyse çok az.

Hocam eğer göz için estetik gerekiyorsa hangi yerden yapabilirim? Bu işi sadece hastane mi yapabiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…