Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 3 Çözümler 59 19 Mayıs 2023 #11 592041 dedi: Ekrana gözümü kırpmadan bakıyorum demişsin, zaten bu bile yeterli bir sebep. Belki mevsimsel ve polen gibi şeylerden olabilir, belki de psikolojik olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam nedenden çok çözüme bakıyorum.
592041 dedi: Ekrana gözümü kırpmadan bakıyorum demişsin, zaten bu bile yeterli bir sebep. Belki mevsimsel ve polen gibi şeylerden olabilir, belki de psikolojik olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam nedenden çok çözüme bakıyorum.
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 19 Mayıs 2023 #12 Ama ne olursa olsun forumda sağlık bölümü olmamalı başkasına iyi gelen sana iyi gelmeyebilir. Buraya danışmak yerine başka bir doktora gitmen daha faydalı. Yukapian dedi: Hocam nedenden çok çözüme bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı şeylerin çözümü olmayabiliyor, ya doktora git ya da polenin bitmesi gibi şeyleri bekle. Ya da gözünü daha fazla kırp. Bu arada nedenden çok çözüme bakma, nedenlerin içinde çözümlerin var zaten.
Ama ne olursa olsun forumda sağlık bölümü olmamalı başkasına iyi gelen sana iyi gelmeyebilir. Buraya danışmak yerine başka bir doktora gitmen daha faydalı. Yukapian dedi: Hocam nedenden çok çözüme bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı şeylerin çözümü olmayabiliyor, ya doktora git ya da polenin bitmesi gibi şeyleri bekle. Ya da gözünü daha fazla kırp. Bu arada nedenden çok çözüme bakma, nedenlerin içinde çözümlerin var zaten.