Bugün test ederken bir şey fark ettim. GPU bölümündeki hataların sebebi sistemde yüklü olmayan Windows Update sürümleri ve Redist paketleri olduğunu fark ettim. Yani hata Gözcü kaynaklı değil.
Bugün test ederken bir şey fark ettim. GPU bölümündeki hataların sebebi sistemde yüklü olmayan Windows Update sürümleri ve redist paketleri olduğunu fark ettim. Yani hata gözcü kaynaklı değil.
Bir tavsiye vermek istiyorum eğer demek istediğimi yapmak mümkünse. Mesela Gözcü'ye ilk girişte bekletiyor ya, ilk girişte bu sistem bilgilerini vesaire bir yere kaydetse ilk girişten sonra ki girişlerde direkt tekrar şey yapmadan direkt bu kaydettiği yerde ki dosyadan açsa biraz daha hızlı açılır diye tahmin ediyorum. Eğer bu mümkünse benim dediğim tarzda bir şey yapabilir misiniz?
Bir tavsiye vermek istiyorum eğer demek istediğimi yapmak mümkünse. Mesela Gözcü'ye ilk girişte bekletiyor ya, ilk girişte bu sistem bilgilerini vesaire bir yere kaydetse ilk girişten sonra ki girişlerde direkt tekrar şey yapmadan direkt bu kaydettiği yerde ki dosyadan açsa biraz daha hızlı açılır diye tahmin ediyorum. Eğer bu mümkünse benim dediğim tarzda bir şey yapabilir misiniz?