Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla hocam ben çok beğendim açıkçası. Diğer programları beceremeyen arkadaşlarım oluyor onlara senin programı yükleteceğim bundan sonra Türkçe ve sadece olması çok güzel

Bu arada ilk açılışta şöyle iki uyarı verdi Win 8 yüklü olan PC'de denedim ondan mı olmuştur?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    11 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 53
Evet hocam Windows 8 ve 8.1 desteği yokmuş.

Program %100 Türk yapımı değil programın yapımcısının ismi neden Türkay Software acaba direk yazılım yapamaz mıydınız?

Onun dışında programın eksileri var, karanlık teması olması iyi, grafik bölümüne geldiğimiz zaman ekran kartını değiştirdiğimiz zaman bilgiler aynı yerinde kalıyor, Hz değerleri gözükmyüyor, sade olması çok hoşuma gitti çok geliştirilmesi gerek.

Türk yapımı olmadığını nereden çıkardın? İsmi seni yanıltmasın. Program %100 Türk yapımı.

Bu ve bu tarz uygulamalar ile Casper Nirvana kasaların kaç GB RAM destekliyor diye bakabilir miyiz?

Hocam Windows 8.1 cihazlarda bazı özellikler eksik olabilir. Windows 10 cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.

Hocam Windows 8.1 cihazlarda bazı özellikler eksik olabilir. Windows 10 cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Bazı programlar için Windows 8.1 ile 10'u dual boot yapacağım, hızlı çalışması için 1511 ISO yükledim. Hocam 1511 sürümünü destekler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…