Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam güzel bir uygulama yapmışsınız elinize sağlık.

Daha önce hiç indirmedim merak ettiğim sorular var sorabilir miyim?

Tabii buyurun.

Hocam bazı kısımlar pürüzlü olabilir. Elimdeki cihaz sayısı az olduğunu için test etmek ve hata gidermek daha zahmetli oluyor.

Hocam bazı kısımlar pürüzlü olabilir. Elimdeki cihaz sayısı az olduğunu için test etmek ve hata gidermek daha zahmetli oluyor.
Farkındayım hocam. Tek kişi olarak zahmetli iş(ler) üzerinde çalışıyorsunuz. Bu hataları söylememiz moralinizi bozup işi bırakmanıza yol açmasın. Proje güzel bir proje, daha da gelişsin istiyoruz.

Ek olarak tavsiye olarak CMD ekranından sıcaklık ölçmek yerine programın formu üzerinde gösterilebilir sıcaklıklar. Ayrıca ekran kartı sıcaklığı bölümünde Nvidia Amd seçmek yerine sistemden marka bilgisi alınıp ona göre gösterilebilir.

1. bu uygulama veri topluyor mu?
2. uygulama laptop için uygun mu?

Veriler sadece kullanıcıya gösteriliyor. Tarafıma sistem bilgisi gönderilmiyor.
Laptop için uygun.

Hocam moralimi bozmuyor, aksine her yorum benim için ekstra bilgi (data).

Aslında test süreci için sistem bilgisi alabilirsin diye düşünüyorum. Gizliliği çiğneyen bir durum olmayacaktır. En azından hataları loglayıp, Technopat kullanıcılarından log dosyası isteyebilirsin. Gelişim sürecini hızlandırabilir.

Keşke size destek olabilsem. Ülkeden yerli AIDA64 çıkıyor. Destek vereni az. Böyle olmamalı. Bunun için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına başvurun bence hocam.

Laptop için uygun.

Hocam moralimi bozmuyor, aksine her yorum benim için ekstra bilgi (data).
Hocam şimdi baktım da sensörleri C# ile ana programı VB ile yazmışsınız. Sensör kütüphanesi VB uyumlu değil mi?

Hocam kullanıcıların programı kullanırken güven hissetmelerini istiyorum. Tarafıma Log göndermek Anti-Virüs programları kötü amaçlı yazılım olarak algılayabilir.
Hocam şimdi baktım da sensörleri C# ile ana programı vb ile yazmışsınız. Sensör kütüphanesi vb uyumlu değil mi?

VB eski bir dil. Doğrudan C# ile uyumlu değil.

Hocam kullanıcıların programı kullanırken güven hissetmelerini istiyorum. Tarafıma Log göndermek Anti-Virüs programları kötü amaçlı yazılım olarak algılayabilir.
Kendine gönderme, lokale kaydet. İsteyenlerin göndereceği bir web sayfası yap. İstersen bu tarz işlemler için sana yardımcı olabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…