@300319 Programlama için ders veya forum önerisi yapabilir misin? Kurslar Türkçe ve ücretsiz olmak zorunda değil. Bazen forumdaki problemleri çözmek ders izlemekten zaha zevkli oluyor . Çoğunlukla yazılım ağırlıklı bir forum kısacası.
İlgi alanlarım: JavaScript ve C++. (Halihazırda HTML ve CSS öğrendim. Birkaç tag kaldı )
Lookout’s AI-powered platform defends against phishing, social engineering, and account takeovers—providing visibility and control that traditional security tools miss.
Sırf merak ettiğim için WINE ile açmayı deneyeceğim. Büyük ihtimal ile çalışmayacak ama olsun. Başarılar dilerim. Fedora'da düzgün çalışmayacağını düşünsem de bakalım, belki çalışır.
Lookout’s AI-powered platform defends against phishing, social engineering, and account takeovers—providing visibility and control that traditional security tools miss.
Hocam aslında engellememin en büyük nedeni şu; Kullanıcıya diyorum program Windows 10 için yazıldı diye. Bana şurası hatalı burada sorun var diyorlar. Ben de diyorum ki program Windows 10 için diyorum. Çözüm engellemekti.