Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayet başarılı. Tabi bazı eksikleri olacaktır ama halledilir. Tebrikler gayet güzel bir program. Güncellemelerle ilgili program üzerinden otomatik bilgilendirme yapılacak mı?

Gayet başarılı. Tabi bazı eksikleri olacaktır ama halledilir. Tebrikler gayet güzel bir program. Güncellemelerle ilgili program üzerinden otomatik bilgilendirme yapılacak mı?

Version 3.0.0.0 ile kendi web sitem üzerinden güncelleme kontrolü desteği ekliycem programa beklemede kalın. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Hocam orada öyle bir sorun yok monitörünüzden kaynaklı olabilir mi?

Oyle demek istemedim. Resimedeki gibi olsa guzel olur demek istedim. Koyu temaya daha guzel olacağını dusundum. Resim için kusura bakmayın Paint'den bu kadar oluyor. Birde dil seçim yeri sürekli mavi kalıyor.

Hocam tabpages özelliğine o renge dönüştüreceğim bir kütüphane geliştiriyorum hangi sürümde tamamlanır bilmiyorum ama gösterdiğiniz gibi olacak.

@Berkay Davas Smartscreen filtresi onaylı ve onaysız uygulama olarak algılıyor. Microsoft tarafından onaylı değilse hep bu uyarıyı veriyor. Yani pek dikkate alınacak bir uyarı değil. Smartscreen kapatınca da, bu tarz bir uyarı veriyor. Yani tamamen kapatma yöntemi yok. Ayrıca tek avantajı farkında olmadan uygulama inmesini önlüyor.

Smartscreen'in ne işe yaradığını biliyorum Güvenilir kaynaklı bir uygulama bu filtreye takılmaz. Zaten bu uygulamanın önceki sürümlerinde böyle bir filtreye takılma sıkıntısı yoktu. Derleme sırasında bir eksik olmuş olmalı.

Hocam yazılımlar sayfasına eklenmesi için ben bunu daha fazla geliştirmem lazım gözcü güzel bir yazılım olacağına eminim hedefim AIDA 64 gibi bir yazılımın rakibi yapmak AIDA 64 ücretli gösterdiği şeyleri ben ücretsiz gösteren bir yazılım geliştirme hedefindeyim. Ve bunu yerli bir kaynak yazılımla olması çabasındayım.

Kral, C++ kullanarak bende bilgisayarın donanımlarına veri gönderip, veri çekebilir miyim? Bunun için kütüphaneler var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…