Offline çalışıyor. Ezberlemek istediğin kelimeleri işlemler kısmından programa kaydedip sonra ESC tuşuna basıp öğrenmeye başlıyorsun. Girdiğin her kelimeyi Database'de saklıyor ve sürekli rastgele olarak sana soruyor.
Algoritma falan yok. Arkaplanında dict yapısını kullanıyor. İngilizce mi geliştirebilmek için dün
yapmaya başladım. İlgin için teşekkür ederim. Çok gizli bir şey değil. Şu buglarını biraz daha törpüleyip herkese açık olarak paylaşacağım. İstesen dosyalarını atıyım ama sana bir şeyler katar mı bilmiyorum.
Algoritma falan yok. Arkaplanında dict yapısını kullanıyor. İngilizce mi geliştirebilmek için dün.
Yapmaya başladım. İlgin için teşekkür ederim. Çok gizli bir şey değil. Şu buglarını biraz daha törpüleyip herkese açık olarak paylaşacağım. İstesen dosyalarını atayım ama sana bir şeyler katar mı bilmiyorum.
Yok hocam Python pek bilgim yok. Python bilsem olurdu. Kolay gelsin hocam gerçekten Linux'da program yapmak Windows'da yapmaya benzemiyor, bunu anladım.
Yok hocam Python pek bilgim yok. Python bilsem olurdu. Kolay gelsin hocam gerçekten Linux'da program yapmak Windows'da yapmaya benzemiyor, bunu anladım.
Yok kral. Windows da nasılsa Linux'ta da öyle. Zor değildi. Bu programı 3.kez yapmayı deniyorum. O yüzden bu kadar hızlı oldu. İlk denemede 2 haftadan fazla uğraştım ama programı bitirememiştim. 3.ye nasipmiş. Sende arayüz düzeltmelerinden önce şu programı Linux'a uyumlu hale getirsen. Bizde nasiplensek.
Yok kral. Windows'da nasılsa Linux'ta da öyle. Zor değildi. Bu programı 3.kez yapmayı deniyorum. O yüzden bu kadar hızlı oldu. İlk denemede 2 haftadan fazla uğraştım ama programı bitirememiştim. 3.ye nasipmiş. Sende arayüz düzeltmelerinden önce şu programı Linux'a uyumlu hale getirsen. Bizde nasiplensek.
Hocam Linux'da gözcüyü yapacağım şu Windows versiyonunu iyice adam edeyim bir Benchmark motorlarını ekliyeyimde insanlar işlemciyi ağlatan Benchmark motoru görsün .
Hocam Linux'da gözcüyü yapacağım şu Windows versiyonunu iyice adam edeyim bir Benchmark motorlarını ekliyeyimde insanlar işlemciyi ağlatan Benchmark motoru görsün .