Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca maksimum işlemci hızını temel hızıyla aynı veriyor. İ5 10300H
Eki Görüntüle 879132
Ayrıca işlemci soket tanımından kastınız nedir?

Birkaç küçük hata onlar, soket tanımı işlemcinin soket tanımını söyler. O kodu Google üzerinde araştırırsanız işlemcinizin hangi soketi kullandığını öğrenebilirsiniz.

İfadeler: Pmw
Dahili grafik kartınız ile karıştırıyor...
Bendeki GPU bellek bilgileri şu şekilde. Buna rağmen programda 4 GB olarak görünüyor. 4 GB ile ilgili veri yok. Dahili grafik kartım da yok.

19042.0 pek olmamış gibi.
Ağ kısmında şuradaki gereksiz fazlalığı azaltırsanız çok iyi olur. Veya ekstra özelliklerin çıkacağı bir mod yaparsınız, orada böyle fazlalıklar gözükür. Sade halinde gözükmesi pek hoş durmuyor bence.

Ek olarak bu bağlantılar ile anlık alınan hız ve kablonun, ağ kartının yani bilgisayara gelebilecek maksimum hız da yazarsa iyi olur. Mesela benim 1 Gbps ağ bağdaştırıcım var, 100 Mbps destekli kablom var ve Windows üzerinde maksimum 100 Mbps alabileceğim yazıyor.
Yazım hatalarına tekrar bakacak olursam "Ram" yerine "RAM" yazılmalı, noktalama işaretlerinden önce boşluk gelmemeli. Örnek:

RAM demişken kullanılan ve boştaki RAM miktarı belli bir sürede yenilense iyi olur. İşlemci frekansı için de geçerli olabilir bu.

Ek olarak dillere göre sol alttaki kısım değişmeli. Aynı anda hem Seçiniz, hem de Select yazınca pek hoş durmuyor.

Üzerinde biraz daha çalışıldığında harika bir program olacağına inanıyorum. Yormuyorumdur umarım.

Hocam yazılımcı bir insan yorulmaz, ben mutlu oluyorum geri bildirimde bulunan tüm hocalarım için.

Önerilerim;

Bu kısımda işlemci ailesinde çok karmaşık bir bilgi yazıyor. Kontrol ettiğin objede bu veriyi alabilir misin bilmiyorum ama bu alan benim işlemcim için çok basit bir şekilde Ryzen 5 olabilirdi.

RAM bölümü için CPU-Z'deki gibi JEDEC profillerini ve rank değerini getirebilirsen iyi olur.

DAC türü değeri bende boş gelmiş. Ne olduğu bilmediğim için hata olabilir diye attım.

Ek olarak burada diğer monitörüm gözükmüyor. Sistemimde iki monitörüm olmasına rağmen.

Bu diskim Windows kurulu ana diskim olmasına rağmen bootable gözükmüyor. Ayrıca bu disklerin SSD olup olmadığı ayrımı ve PCI-e arabirimi gösterilebilirse güzel bir özellik olur.

Linux kurulu diğer diskimi bootable görmesi güzel olmuş. Buraya ek olarak hangi işletim sistemi kurulu olduğunu gösterebilirse güzel olabilir.

Hocam istediğiniz özelliği geliştirdim. Bende tek GPU var o yüzden tek gösteriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…