Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel çalışma, harika olmuş tebrik ediyorum ama UI Tasarımı ben beğenmedim açıkçası. Flat bir çalışma olabilir, tasarım konusunda yardıma ihtiyacınız varsa ücretsiz bir şekilde yardımcı olabilirim ben.

Hocam yanlış anlaşılmak gibi olmasın ama kaynak kodlarınızı gizleyin. Profesyonel bir çalışma ortaya koymuşsunuz tebrik ederim.

@300319 hocam, benim şuan da görev yöneticisinin güç kullanımı değerlerindeki başlıklar bozuldu gezgini yeniden başlatmak işe yaramadı sfc /scannow deneyeyim mi yoksa bir bilginiz var mı ?

Hocam yanlış anlaşılmak gibi olmasın ama kaynak kodlarınızı gizleyin. Profesyonel bir çalışma ortaya koymuşsunuz tebrik ederim.

Hocam istediğim kadar şifreleme yapsam dahi temeli Assembly dili, kırmak her daim mümkün. Program telif hakları kapsamında korunmaktadır. Düşünceniz için teşekkürler.

SFC deneyin olmaz ise DISM denersiniz.

Hocam istediğim kadar şifreleme yapsam dahi temeli Assembly dili, kırmak her daim mümkün. Program telif hakları kapsamında korunmaktadır. Düşünceniz için teşekkürler.
En azından basit düzeyde insanlar için kırılması zor olsun, Assembly bilmeyen çok bilenler de zaten her şeyi kırabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…