Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an indirdim. Çok güzel olmuş emeğinize sağlık.
Mesela sayfaları tek tek geçmek yerine kategorize etseniz nasıl olur?
Direkt tıklayarak ulaşsak.
Zaten öyle sağ altta sonraki sayfa tuşu var ona bastığınız an sırası ile bölüm bölüm geçiyorsunuz.

Sonraki sayfa butonu yerine üstteki başlıklara tıklayarak istediğimiz bölüme geçmemiz daha iyiydi sanki. Mesela ağ bilgilerine gideceğim, direkt yukarıdan "Ağ bilgileri" başlığına tıklamak için 4-5 defa sonraki sayfaya tıklıyorum. Program kullanıyormuşum yerine kitap okuyormuşum gibi.

Böyle olması daha iyi hocam hem tasarım açısından hem Gözcü'nün çalışma algoritması açısından daha sağlıklı.

Ekran kartımı bulamadı?

Bir de benim VRAM miktarım 6 GB.

Ellerinize sağlık hocam .
Aklıma bir fikir geldi bu arada .
Windows Update Kataloğundan driver çeken bir driver indirici(kurucu değil indirici) ekleseniz nasıl olur .

O bir hata değil aslında, GPU algoritması hatalarını düzeltmek için yaptığım bir sistem onu düzelteyim hemen.
VRAM miktarını yanlış gösteriyor. Onuda düzeltmeyi unutmayın bence.

BIOS Version kısmında bir aksaklık var sanırım.

Bir de İngilizce sürümünde çevrilmemiş alanlar var.
Set Country, OS Character Set, Core Count, Number of Inner Cores, Ram Voltage, XMP Status, Monitor Type, MonoChrome, Disc Structure, Paging File, Internet Connection. Başlıklarının karşılıklarında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…