Hocam zaten o yazılımlar kadar iyi olmasını istemiyorum. Amacım kendimi geliştirmek ve kendimi geliştirme esnasın da insanlara faydalı olacak yazılımlar yapmak.
Hocam zaten o yazılımlar kadar iyi olmasını istemiyorum. Amacım kendimi geliştirmek ve kendimi geliştirme esnasın da insanlara faydalı olacak yazılımlar yapmak.
Hocam hedefimi büyük tutarım ama gözüm önümde her zaman. İnsanlara yalan ümit verip sonra yapamayınca yalancı durumuna düşüp adımı kirletmek istemiyorum. Bilgim yeterse neden olmasın .
Çok güzel olur, yalnız animasyon yaparken kendinize bir tarz belirleyin. Keskin hatlar ve hızlı animasyonlar mı (Windows tarzı) kullanacaksınız yoksa yumuşak geçişler ve oval şekiller mi (IOS tarzı). Ben bu programa keskin animasyonların değil de göze hoş gelen yumuşak animasyonlar olmasını çok isterdim.
Çok güzel olur, yalnız animasyon yaparken kendinize bir tarz belirleyin. Keskin hatlar ve hızlı animasyonlar mı kullanacaksınız yoksa yumuşak geçişler ve oval şekiller mi (IOS tarzı). Ben bu programa keskin animasyonların değil de göze hoş gelen yumuşak animasyonlar olmasını çok isterdim.
İşlemci algoritması yüzünden oluyor o. Gerçek zamanlı okuma özelliği yapacağım bu sayede mesela ekran kartı bölümüne tıklanınca yüklenecek. Şu an tüm bilgiler yükleme ekranın da yüklendiği için öyle oluyor.