Exupery Centipat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 218 Çözümler 1 4 Aralık 2021 #1 Sabah kalktığımdan beri sağ gözümde sanki bir şey var da batıyor gibi. Gözümü kapatıp hareket ettirdiğimde oluyor. Kirpik batıyor gibi ama görünürde hiçbir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2021
Sabah kalktığımdan beri sağ gözümde sanki bir şey var da batıyor gibi. Gözümü kapatıp hareket ettirdiğimde oluyor. Kirpik batıyor gibi ama görünürde hiçbir şey yok.
Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #2 Arpacık çıkıyor olabilir. Halk arasında it dirseği de deniliyor.
Exupery Centipat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 218 Çözümler 1 4 Aralık 2021 #3 Tonyukuk dedi: Arpacık çıkıyor olabilir. Halk arasında it dirseği de deniliyor. Genişletmek için tıkla... Aslında gözümü temiz tutarım hep neden olduki acaba önceden de birkaç defa olup geçmişti.
Tonyukuk dedi: Arpacık çıkıyor olabilir. Halk arasında it dirseği de deniliyor. Genişletmek için tıkla... Aslında gözümü temiz tutarım hep neden olduki acaba önceden de birkaç defa olup geçmişti.
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #4 Göz kuruluğu da olabilir.
Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #5 El temizliği çok daha önemli bu durumlarda. Elinizi bol bol yıkayın, mümkünse kimseyle ortak havlu kullanmayın.
El temizliği çok daha önemli bu durumlarda. Elinizi bol bol yıkayın, mümkünse kimseyle ortak havlu kullanmayın.
Exupery Centipat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 218 Çözümler 1 4 Aralık 2021 #6 Dynamics dedi: Göz kuruluğu da olabilir. Genişletmek için tıkla... Sivilce ilaçları kullanıyorum ondan kuruyor olabilit belki. Tonyukuk dedi: El temizliği çok daha önemli bu durumlarda. Elinizi bol bol yıkayın, mümkünse kimseyle ortak havlu kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ellerimi temiz tutuyorum fakat ortak havlu kullanıyoruz evde ayıracağım bundan sonra.
Dynamics dedi: Göz kuruluğu da olabilir. Genişletmek için tıkla... Sivilce ilaçları kullanıyorum ondan kuruyor olabilit belki. Tonyukuk dedi: El temizliği çok daha önemli bu durumlarda. Elinizi bol bol yıkayın, mümkünse kimseyle ortak havlu kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ellerimi temiz tutuyorum fakat ortak havlu kullanıyoruz evde ayıracağım bundan sonra.