Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 13 Mayıs 2021 #11 Ben gözlerimi çizdirdim. Sanki beyaz şeyler kayboldu ama ışığa bakamadığım için deneyemiyorum.
Mustafa Kemal Paşa Centipat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 64 13 Mayıs 2021 #12 Megaton dedi: Ben gözlerimi çizdirdim. Sanki beyaz şeyler kayboldu ama ışığa bakamadığım için deneyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Beyazlar alyuvar ama benimki şeffaf ve gözümü hareket ettirdiğimde uçuyorlar.
Megaton dedi: Ben gözlerimi çizdirdim. Sanki beyaz şeyler kayboldu ama ışığa bakamadığım için deneyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Beyazlar alyuvar ama benimki şeffaf ve gözümü hareket ettirdiğimde uçuyorlar.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 13 Mayıs 2021 #13 Evet olması doğal yapacak bir şey yok ne yazık ki.
Mustafa Kemal Paşa Centipat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 64 13 Mayıs 2021 #14 Megaton dedi: Evet olması doğal yapacak bir şey yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Benim merak ettiğim herkestemi var yoksa sadece bendemi veya da herkeste az bende çok.
Megaton dedi: Evet olması doğal yapacak bir şey yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Benim merak ettiğim herkestemi var yoksa sadece bendemi veya da herkeste az bende çok.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 13 Mayıs 2021 #15 Herkesin karşılaştığı bir durum.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.570 Makaleler 1 Çözümler 19 13 Mayıs 2021 #16 Mustafa Kemal Paşa dedi: Benim merak ettiğim herkestemi var yoksa sadece bendemi veya da herkeste az bende çok. Genişletmek için tıkla... Aslında kafanızı taktığınızda fark etmeye başlıyorsunuz, üstüne pek düşünmediğinizde varlığını hissetmiyorsunuz.
Mustafa Kemal Paşa dedi: Benim merak ettiğim herkestemi var yoksa sadece bendemi veya da herkeste az bende çok. Genişletmek için tıkla... Aslında kafanızı taktığınızda fark etmeye başlıyorsunuz, üstüne pek düşünmediğinizde varlığını hissetmiyorsunuz.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 974 Yer Paradis Island 13 Mayıs 2021 #17 Yattığınız veya oturduğunuz bir yerden aniden kalkınca mı oluyor?
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 13 Mayıs 2021 #18 Mustafa Kemal Paşa dedi: Sizinki geçti mi veya azalma, artma oldu mu? Genişletmek için tıkla... Bendeki arttı, doktor geçmesinin yolu yok demişti çünkü onda da baya çok varmış. (Sanırım.)
Mustafa Kemal Paşa dedi: Sizinki geçti mi veya azalma, artma oldu mu? Genişletmek için tıkla... Bendeki arttı, doktor geçmesinin yolu yok demişti çünkü onda da baya çok varmış. (Sanırım.)
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 13 Mayıs 2021 #19 Flaş gibi bir ışığa maruz kalınca bende de oluyor. Değişik renklerde mavi kırmızı gibi noktalar geçiyor ve gözümü kapatsam bile zor gidiyorlar.
Flaş gibi bir ışığa maruz kalınca bende de oluyor. Değişik renklerde mavi kırmızı gibi noktalar geçiyor ve gözümü kapatsam bile zor gidiyorlar.
Kaday Tegin Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Ötüken Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #20 Bende de var. Sağ gözümde. Düz ve açık renkli bir yere bakınca farkediyorum. Zararlı bir şey değilmiş. Ameliyat ya da lazer ile yok edilebiliyor ya da alışacaksın. Ben alıştım mecbur. Hala sinir bozucu ama daha az farkediyorum.
Bende de var. Sağ gözümde. Düz ve açık renkli bir yere bakınca farkediyorum. Zararlı bir şey değilmiş. Ameliyat ya da lazer ile yok edilebiliyor ya da alışacaksın. Ben alıştım mecbur. Hala sinir bozucu ama daha az farkediyorum.