tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #31 PhysicalDecline dedi: Peki arada gözünde şimşek çarpması gibi şeyler oluyor mu? (Genellikle beyaz.) Genişletmek için tıkla... Evet nadiren.
PhysicalDecline dedi: Peki arada gözünde şimşek çarpması gibi şeyler oluyor mu? (Genellikle beyaz.) Genişletmek için tıkla... Evet nadiren.
Mustafa Kemal Paşa Centipat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 64 18 Mayıs 2021 #32 Beyler acaba bu uçan şeyler gözlük taktığımız için mi oluyor.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #33 Mustafa Kemal Paşa dedi: Bunlar normal mi, sizde de var mı? Genişletmek için tıkla... Normal, evet var hatta doktora bile gittim çare yok. R.B.D dedi: Migren gibi geldi bana... Genişletmek için tıkla... Miğren aurası buna benzer daha çok başlangıç zamanı zigzaglar oluşur. Arkadaşın anlatmak istediği bu.
Mustafa Kemal Paşa dedi: Bunlar normal mi, sizde de var mı? Genişletmek için tıkla... Normal, evet var hatta doktora bile gittim çare yok. R.B.D dedi: Migren gibi geldi bana... Genişletmek için tıkla... Miğren aurası buna benzer daha çok başlangıç zamanı zigzaglar oluşur. Arkadaşın anlatmak istediği bu.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.470 Çözümler 6 Yer NY 18 Mayıs 2021 #34 Mustafa Kemal Paşa dedi: Beyler acaba bu uçan şeyler gözlük taktığımız için mi oluyor. Genişletmek için tıkla... Gözlük yüzünden olmuyor büyük ihtimal. Ben gözlük kullanmadan öncesinde de görüyordum bunları. Şimdi yine görüyorum.
Mustafa Kemal Paşa dedi: Beyler acaba bu uçan şeyler gözlük taktığımız için mi oluyor. Genişletmek için tıkla... Gözlük yüzünden olmuyor büyük ihtimal. Ben gözlük kullanmadan öncesinde de görüyordum bunları. Şimdi yine görüyorum.