EneMamiley Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #1 Saat gece 2 civarı bir şeyi yapıştırırken lastikten gözüme japon yapıştırıcısı kaçtı. Korneamda kurumadı ama göz kapağımın iç kısmında kurudu batma ve kaşıntı yapıyor. Ne yapmalıyım? 10 gibi doktora gideceğim görme kaybı falan olmaz değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2020
Saat gece 2 civarı bir şeyi yapıştırırken lastikten gözüme japon yapıştırıcısı kaçtı. Korneamda kurumadı ama göz kapağımın iç kısmında kurudu batma ve kaşıntı yapıyor. Ne yapmalıyım? 10 gibi doktora gideceğim görme kaybı falan olmaz değil mi?
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 19 Kasım 2020 #2 Olabilir, sakın kaşımayın ve doktora gidin. Bu meret asetona bir şey diyemez ama aseton göze nasıl zarar verir orasınıda hesap etmek lazım.
Olabilir, sakın kaşımayın ve doktora gidin. Bu meret asetona bir şey diyemez ama aseton göze nasıl zarar verir orasınıda hesap etmek lazım.
EneMamiley Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #3 Doktor fazla ciddi bişey değil dedi korneaya gelmediği için damla ile krem verdi ucuz yırttım. RinDoChi dedi: Olabilir, sakın kaşımayın ve doktora gidin. Bu meret asetona bir şey diyemez ama aseton göze nasıl zarar verir orasınıda hesap etmek lazım. Genişletmek için tıkla...
Doktor fazla ciddi bişey değil dedi korneaya gelmediği için damla ile krem verdi ucuz yırttım. RinDoChi dedi: Olabilir, sakın kaşımayın ve doktora gidin. Bu meret asetona bir şey diyemez ama aseton göze nasıl zarar verir orasınıda hesap etmek lazım. Genişletmek için tıkla...
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 19 Kasım 2020 #4 Geçmiş olsun.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #5 Bunu okurken benim gözüm sulandı. Geçmiş olsun. Daha dikkatli olmanız dileğiyle