Winchester67 Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 576 22 Mayıs 2023 #1 Evet arkadaşlar, nasıl geliştirebilirim? Gözlem yapmayı gerçekten çok seviyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2023
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mayıs 2023 #2 Nasıl bir gözlem?
Winchester67 Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 576 22 Mayıs 2023 #3 benibanlamayınartık dedi: Nasıl bir gözlem? Genişletmek için tıkla... Mesela etrafımda olan şeyleri daha iyi anlamak istiyorum veya karşımdaki insanı daha iyi inceleyebilmek istiyorum. Teşekkürler hocam
benibanlamayınartık dedi: Nasıl bir gözlem? Genişletmek için tıkla... Mesela etrafımda olan şeyleri daha iyi anlamak istiyorum veya karşımdaki insanı daha iyi inceleyebilmek istiyorum. Teşekkürler hocam
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mayıs 2023 #4 Winchester67 dedi: Mesela etrafımda olan şeyleri daha iyi anlamak istiyorum veya karşımdaki insanı daha iyi inceleyebilmek istiyorum. Teşekkürler hocam Genişletmek için tıkla... Hayat hakkında daha çok tecrübeler edinerek.
Winchester67 dedi: Mesela etrafımda olan şeyleri daha iyi anlamak istiyorum veya karşımdaki insanı daha iyi inceleyebilmek istiyorum. Teşekkürler hocam Genişletmek için tıkla... Hayat hakkında daha çok tecrübeler edinerek.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.473 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #5 Winchester67 dedi: Mesela etrafımda olan şeyleri daha iyi anlamak istiyorum veya karşımdaki insanı daha iyi inceleyebilmek istiyorum. Teşekkürler hocam Genişletmek için tıkla... Daha çok insan tanıyarak gelişir hocam gözlem yeteneğin.
Winchester67 dedi: Mesela etrafımda olan şeyleri daha iyi anlamak istiyorum veya karşımdaki insanı daha iyi inceleyebilmek istiyorum. Teşekkürler hocam Genişletmek için tıkla... Daha çok insan tanıyarak gelişir hocam gözlem yeteneğin.
Mert Öztürk Kilopat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 355 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Elemanı 23 Mayıs 2023 #6 Merakını çeken konular hakkında belgeseller bulabilirsen bilgilerin artar ve farklı bir bakış açısı kazanabilirsin.
Merakını çeken konular hakkında belgeseller bulabilirsen bilgilerin artar ve farklı bir bakış açısı kazanabilirsin.