APK DAYI Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 265 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar benim arkadaşımın gözleri tıpkı FNAF filminde oynayan Mike Schmidt gibi yarı açık yarı kapalı. Asker olmaya etki eder mi? Arkadaşım için soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2024
Arkadaşlar benim arkadaşımın gözleri tıpkı FNAF filminde oynayan Mike Schmidt gibi yarı açık yarı kapalı. Asker olmaya etki eder mi? Arkadaşım için soruyorum.
Çözüm MetoB4BEY 14 Nisan 2024 Eder hocam. Komutan farkettiği zaman geri yollarlar ve çürük olarak geçer. Arkadaşın gözleri için belge alırsa birçok kamuda işe girebilir.
Eder hocam. Komutan farkettiği zaman geri yollarlar ve çürük olarak geçer. Arkadaşın gözleri için belge alırsa birçok kamuda işe girebilir.
MetoB4BEY Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı=Nvidia GeForce 940M İşlemci=Intel Core i5 5200U HDD=ST750LM022 HN-M750MBB İşletim Sistemi=Windows 10 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 14 Nisan 2024 #2 Eder hocam. Komutan farkettiği zaman geri yollarlar ve çürük olarak geçer. Arkadaşın gözleri için belge alırsa birçok kamuda işe girebilir. Artı 1 Eksi Çözüm
Eder hocam. Komutan farkettiği zaman geri yollarlar ve çürük olarak geçer. Arkadaşın gözleri için belge alırsa birçok kamuda işe girebilir.
KS KS APK DAYI Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 265 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #3 MetoB4BEY dedi: Eder hocam. Komutan farkettiği zaman geri yollarlar ve çürük olarak geçer. Arkadaşın gözleri için belge alırsa birçok kamuda işe girebilir. Genişletmek için tıkla... Gözü çürük değil. Sadece biraz kapakları kapalı yinede geçiyor mu? MetoB4BEY dedi: Eder hocam. Komutan farkettiği zaman geri yollarlar ve çürük olarak geçer. Arkadaşın gözleri için belge alırsa birçok kamuda işe girebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim en kısa zamanda bunu arkadaşıma ileteceğim. İyi günler. Artı 0 Eksi
MetoB4BEY dedi: Eder hocam. Komutan farkettiği zaman geri yollarlar ve çürük olarak geçer. Arkadaşın gözleri için belge alırsa birçok kamuda işe girebilir. Genişletmek için tıkla... Gözü çürük değil. Sadece biraz kapakları kapalı yinede geçiyor mu? MetoB4BEY dedi: Eder hocam. Komutan farkettiği zaman geri yollarlar ve çürük olarak geçer. Arkadaşın gözleri için belge alırsa birçok kamuda işe girebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim en kısa zamanda bunu arkadaşıma ileteceğim. İyi günler.
MetoB4BEY Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı=Nvidia GeForce 940M İşlemci=Intel Core i5 5200U HDD=ST750LM022 HN-M750MBB İşletim Sistemi=Windows 10 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 15 Nisan 2024 #4 APK DAYI dedi: Gözü çürük değil. Sadece biraz kapakları kapalı yinede geçiyor mu? Teşekkür ederim en kısa zamanda bunu arkadaşıma ileteceğim. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Geçer hocam. Çürükten kastettiğim eğer komutana yakalanırsa 'askerlik=çürük' olarak geçer ve polis vb. meslekleri olamaz. Artı 0 Eksi
APK DAYI dedi: Gözü çürük değil. Sadece biraz kapakları kapalı yinede geçiyor mu? Teşekkür ederim en kısa zamanda bunu arkadaşıma ileteceğim. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Geçer hocam. Çürükten kastettiğim eğer komutana yakalanırsa 'askerlik=çürük' olarak geçer ve polis vb. meslekleri olamaz.