Gözlerimin bozulacağını hissediyorum

5 saat değil ya gece 2'de filan yatıyorum 10.30'da kalkıyorum işte 11 gibi oturuyorum işte öyle

Buradan yapabileceğimiz çok şey yok tavsiye verebiliriz fakat ailenle konuşamazsan çözüm zor yaşın küçük sanırım.

Ekrana bakmaktan gözünüz bozulmaz. Yaşınız küçükse ailenizle gittiğiniz göz doktorları size böyle söylemlerde bulunabilir ancak çok nadir örnekleri olan bir durum. Büyük ihtimalle uzağı görmede zorlanmaya başlamanız uzun süre yakınınızdaki bir cisme odaklı durduğunuz içindir. Göz kusurları tamamen genetik ya da sonradan yaşanan travmalar ile ortaya çıkar. Eğer kullanımınızı azaltırsanız bir süre sonra uzağa görememe şikayetiniz geçebilir. Ancak gerçekten gözünüz bozulmuş olabilir ve bu genetik bir durumdur.

Anladım teşekkürler.
Şaşkın doktarlar yüzünden bir gözlük alamadım yok gözün kızarık ölçüm yapamıyoruz ilaç aldım 1 hafta kullandım zararlı diye ebeveynlerim çöpe attı okulun açılmasına 1 hafta kaldı direkt doktora git bende tekrar gideceğim ailen götürmek zorunda

Bence git doktora gözlük versin istemesen her şey daha kötüye gidecek.

Gözümde kızarıklık yok benim.

Buradan yapabileceğimiz çok şey yok tavsiye verebiliriz fakat ailenle konuşamazsan çözüm zor yaşın küçük sanırım.

14 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…