Gözlerini kaçıran erkek neden yapar?

Görmeni istemediği bir durumu vardır. Burnu akmıştır veya telefonda bir şeye bakıyordur. Birçok nedeni olabilir. Kafana takmakla kendine yazık ediyorsun. Bir uğraş bulmalısın.

Ne alaka bacım? Kaç aydır sevgilim var benim. Ne kadın nefreti? Zorbalamadım bile seni.

Emin ol bir şey hissetmeyip çocuğa istemsiz umut vermektense bir kere kalbini kırmak çok daha iyi. Hem o yaşlarda değilsiniz artık çocuk da zamanla kabullenip önüne bakar acı çekmez yani düşündüğün gibi. Ayrıca konuşmandan anladığım kadarıyla gerçekten çok saf bir insansın dünya düşüncelerin gibi toz pembe bir yer değil uyanık olmalısın özellikle bir kadın olarak aksi takdirde bunun sıkıntılarını çekersin.

Muhtemelen hoşlanıyor.

Görmeni istemediği bir durumu vardır. Burnu akmıştır veya telefonda bir şeye bakıyordur. Birçok nedeni olabilir. Kafana takmakla kendine yazık ediyorsun. Bir uğraş bulmalısın.
İmkanı yok hoşlanıyor çocuk kendimden biliyorum hayatta hiç bir kızın yanına istekli konuşmak için gitmezken sevdiğim kızın sırasına her gün gidip konuşurdum.

Yok ya cok taktigimdan degil merakimdan sordum. Ilginc geldi de.

Zaten ne basima geldiyse herkese çocuksu bir hisle melekmis gibi bakmamla geldi. Kalbimi de cok kirdilar zaten. Eskiden iyi insanlar hep kazanir sanirdim ama yalanmis. Teşekkür ederim.

İmkanı yok hoşlanıyor çocuk kendimden biliyorum hayatta hiçbir kızın yanına istekli konuşmak için gitmezken sevdiğim kızın sırasına her gün gidip konuşurdum.

Peki senle arkadas olmak isterse ondan nefret mi edersin, yoksa kuser misin? Seni begenmemesinden degil ama.

Hoşlanmamıştır senden, olabilir. Kızlar da erkeklerden hoşlanmıyor genelde. Normal bir durum.

ben olsam kız istemese bile kıza diyeceğim kız arkadaş kalmak istese ben seni hala seveceğim ama sen arkadaş kalmak istersen kalalım ama sevmeye devam etcem derim.

İkisi de olmaz merak etme. Bir erkek sevdiği kadın tarafından reddedilirse imkanı yok tekrar arkadaş olmaz olamaz. Ha nefret de etmez asla merak etme. Küsme değil bu. Sadece seni kafasından siler seni gördüğü zaman hiçbir şey hissetmez yani ne üzülür ne sevinir. Konuşmaz da haliyle. Sen varsın yoksun ondan sonra aynı şeydir onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…