Gözlüğüm yamuldu

James Gosling

Megapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Gözlüğümün üzerine hızlıca yattım fark etmeden. Gözlük bağırdı. Hızlıca kalktım ama şimdi çok yamuk açısı 30-40 derece negatif y ekseninde. Ne yapacağım? Tamir ne kadar tutar? Bir de bir yanık kokusu geldi bilen bilir.

4E2F1342-AB44-471C-93C0-3706AB30F74C.jpeg

Gözlüğümün üzerine hızlıca yattım fark etmeden. Gözlük bağırdı. Hızlıca kalktım ama şimdi çok yamuk açısı 30-40 derece negatif y ekseninde. Ne yapacağım? Tamir ne kadar tutar? Bir de bir yanık kokusu geldi bilen bilir.

Eki Görüntüle 1443024

Hocam bir de kenarlarını açıp fotoğrafını atabilir misiniz?

Buradan bir şey söylenmez. Gözlükçüye gitmen gerek.
Seninkinde durum nasıldır bilmiyorum ama benimkinde pahalı olan camlar, çerçeve değil. Seninkinde de sorun çerçevede olduğuna göre dirsek bağlantı yerini kullanılmaz hale getirmediysen çok bir masraf çıkarmadan tamir olur diye düşünüyorum.

Buradan bir şey söylenmez. Gözlükçüye gitmen gerek.
Seninkinde durum nasıldır bilmiyorum ama benimkinde pahalı olan camlar, çerçeve değil. Seninkinde de sorun çerçevede olduğuna göre dirsek bağlantı yerini kullanılmaz hale getirmediysen çok bir masraf çıkarmadan tamir olur diye düşünüyorum.
Sağ olun. 100 TL geçer mi?

Ben çok fazla kere kenarını yamultdum. Gittiğim gözlükçü ücretsiz bir şekilde çok kısa sürede tamir ediyordu. Eğer ciddi bir hasar yoksa tamir edilir.

Hocam yanık kokusu geldiyse ziyadesiyle hızlı oturdunuz üstüne anlaşılan. 30-40 derece yamulma da pek tamir edilebilir durmuyor. Ucuz ve uyguna bir gözlük önerim ise şu yönde olabilir:

Saint Laurent Sl 302 Lısa 004 Unisex Güneş Gözlüğü

(Yaz geldiği için güneş gözlüğü seçtim.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı