Gözlük camı değişimi

Efe_06

Hectopat
Yer
Ankara
Elimde kare çerçeveli numaralı gözlük var ben bunun camını alıp yuvarlak çerçevili başka bir gözlüğe taktırabilir miyim?

Hayır takamazsınız hocam. O camı sadece camın şeklinde çerçeveye sahip olan gözlüklere takabilirsiniz.

Bir tanıdığım gözlük camını o şekilde kesip bir şekilde entegre edebileceğimi söylemişti.
Tanıdığınız muhtemelen yuvarlak gözlükten dikdörtgen çerçeveli gözlüğe geçmiştir ondan dolayı camı kestirerek yapmıştır. Ama siz kare çerçeveli diyorsunuz o yuvarlak haline gelir ama bu sefer de çok küçük bir cam çıkar ortaya. Yani sonuç değişmiyor.

Peki almaya kalkınırsam 1.75 numara cam sizce kaç liradır. ?

Peki almaya kalkınırsam 1.75 numara cam sizce kaç liradır?
1.5 hafta önce sol 6.25 miyop + 1.25 astigmat, sağ 7.25 miyop + 1.5 astigmat camlara çerçeve dahil 350 TL ödedim. Optikten optiğe fiyatlar değiçecektir fakat uygun fiyatlı olanlar bu şekilde. Gittiğiniz doktor "Şu optiğe gidin benim adımı verin indirim yapar" derse muhtemelen normalden daha yüksek fiyat çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…