C Cem Sonışıl Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 260 2 Eylül 2019 #1 Gözlüğümün camını değiştireceğim, biliyorsunuz devletin verdiği camlar ucuz oluyor. bende gözlüğün kemiği var sadece camı değiştirmek istesem devlet gözlüğü ile aynı fiyata mı patlar yoksa başka bir gözlük alacak kadar fiyat tutar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2019
Gözlüğümün camını değiştireceğim, biliyorsunuz devletin verdiği camlar ucuz oluyor. bende gözlüğün kemiği var sadece camı değiştirmek istesem devlet gözlüğü ile aynı fiyata mı patlar yoksa başka bir gözlük alacak kadar fiyat tutar mı?
2 260448 Kilopat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.058 Çözümler 5 4 Eylül 2019 #2 Gözlükte asıl fiyatı çerçeve belirliyor. En azından benim ödememin %80'i gözlüktü. Numarası düşükken az yüksekken çoksa bilmiyorum.
Gözlükte asıl fiyatı çerçeve belirliyor. En azından benim ödememin %80'i gözlüktü. Numarası düşükken az yüksekken çoksa bilmiyorum.