Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 16 Haziran 2021 #1 Gözlüğümün camı kirlenip duruyor. Bunu hızlı temizlemek için bir şey var mı? Kendi bezi var. Ama su ile olmuyor. Oluyor da uğraştırıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
Gözlüğümün camı kirlenip duruyor. Bunu hızlı temizlemek için bir şey var mı? Kendi bezi var. Ama su ile olmuyor. Oluyor da uğraştırıyor.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #2 Said Nursi Hzretleri dedi: Gözlüğümün camı kirlenip duruyor. Bunu hızlı temizlemek için bir şey var mı? Kendi bezi var. Ama su ile olmuyor. Oluyor da uğraştırıyor. Genişletmek için tıkla... Bezin yanında sprey alın çok işe yarıyor hızlı silerseniz daha çabuk kirlenir yüzeyinde leke kalmaması gerekir.
Said Nursi Hzretleri dedi: Gözlüğümün camı kirlenip duruyor. Bunu hızlı temizlemek için bir şey var mı? Kendi bezi var. Ama su ile olmuyor. Oluyor da uğraştırıyor. Genişletmek için tıkla... Bezin yanında sprey alın çok işe yarıyor hızlı silerseniz daha çabuk kirlenir yüzeyinde leke kalmaması gerekir.
Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 16 Haziran 2021 #3 Emrullah Önemli dedi: Bezin yanında sprey alın çok işe yarıyor hızlı silerseniz daha çabuk kirlenir yüzeyinde leke kalmaması gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam yanında sprey vermediler ama bezi var. Nereden alabilirim spreyini? Yine gözlükçüye mi gitmem gerekiyor?
Emrullah Önemli dedi: Bezin yanında sprey alın çok işe yarıyor hızlı silerseniz daha çabuk kirlenir yüzeyinde leke kalmaması gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam yanında sprey vermediler ama bezi var. Nereden alabilirim spreyini? Yine gözlükçüye mi gitmem gerekiyor?
YunusYENEROGLU Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 16 Haziran 2021 #4 A101'den görselini attıgım ürünü deneyebilirsin , güzel temizliyor ve kullan at şeklinde olması hem hijyen hem pratiklik saglıyor. Dosya Ekleri gözlük mendili a101.JPG 29,2 KB · Görüntüleme: 71
A101'den görselini attıgım ürünü deneyebilirsin , güzel temizliyor ve kullan at şeklinde olması hem hijyen hem pratiklik saglıyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.131 Makaleler 3 Çözümler 194 16 Haziran 2021 #5 YunusYENEROGLU dedi: A101'den görselini attıgım ürünü deneyebilirsin , güzel temizliyor ve kullan at şeklinde olması hem hijyen hem pratiklik saglıyor. Genişletmek için tıkla... Çok fazla iz bırakıyor. Aldım fakat pişman oldum. Monitörü vs. silmek için güzel bir ürün ama.
YunusYENEROGLU dedi: A101'den görselini attıgım ürünü deneyebilirsin , güzel temizliyor ve kullan at şeklinde olması hem hijyen hem pratiklik saglıyor. Genişletmek için tıkla... Çok fazla iz bırakıyor. Aldım fakat pişman oldum. Monitörü vs. silmek için güzel bir ürün ama.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #6 Said Nursi Hzretleri dedi: Hocam yanında sprey vermediler ama bezi var. Nereden alabilirim spreyini? Yine gözlükçüye mi gitmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet gözlükçüden almanızı tavsiye ediyorum.
Said Nursi Hzretleri dedi: Hocam yanında sprey vermediler ama bezi var. Nereden alabilirim spreyini? Yine gözlükçüye mi gitmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet gözlükçüden almanızı tavsiye ediyorum.