Gözlük camı silinmiyor

cristophernaldo

Centipat
Arkadaşlar iyi akşamlar.
10 yıldır gözlük takan bir insanım ve normalde gözlük camlarını ya üstüme silerdim ya da gözlük beziyle siler gündelik hayatıma devam ederdim ta ki 3-4 ay öncesine kadar bu durum böyleydi.

4 ay önce gözlükle beraber camları da değiştirdim ve camları gözlük beziyle sildiğimde camlar öyle berbat bir hale geliyor ki bütün ışıklar patlamaya başlıyor, her yer bembeyaz oluyor, harfler yazılar birbirine giriyor. Yaklaşık 10 dakika yavaş yavaş ovalaya ovalaya bezle camı siliyorum ve durum yine aynı. Gözlük silme suyunu sıkarak siliyorum vs. durum yine ama yine aynı, sorun şu ki camı başka bir optikçiye değiştirttik ve sorun yine çözülmedi.

Bu sorunu yaşayanlardan yardım istiyorum çünkü yaşadığım şehirde optikçiler ve göz doktorları o kadar bilgisiz ve tecrübesiz ki bütün sorunlarımı forumlarda, internette orada burada çözmeye çalışıyorum. Yardımda bulunan insan benden çok dua kazanacak haberiniz olsun.

Hocam dalga geçmek gibi olmasın ama sorun bezde olabilir mi?
Yok kardeşim tonlarca gözlük silme beziyle, cam suyu değiştirdim yine problem devam ediyor. Zaten önceden üstüme silerdim çok umrumda olmuyordu, bu camları üstüme sildiğimde resmen beyaz ışık görüyormuş gibi oluyorum her yer bembeyaz oluyor. Geçen hafta optikçiye gittim durumu anlatınca son camımı yapan kadın sıvı sabunu köpürt gözlük camını iyice sil ardından suyla duruladıktan sonra da peçeteyle silersen sorun çözülür dedi. Sorun çözüldü çözülmesine de Allah’ın belasının yüzünden camda küçük küçük çizikler oluştu yani bu nasıl bir tekniktir Allah aşkına

Yok kardeşim tonlarca gözlük silme beziyle, cam suyu değiştirdim yine problem devam ediyor. Zaten önceden üstüme silerdim çok umurumda olmuyordu, bu camları üstüme sildiğimde resmen beyaz ışık görüyormuş gibi oluyorum her yer bembeyaz oluyor. Geçen hafta optikçiye gittim durumu anlatınca son camımı yapan kadın sıvı sabunu köpürt gözlük camını iyice sil ardından suyla duruladıktan sonra da peçeteyle silersen sorun çözülür dedi. Sorun çözüldü çözülmesine de Allah'ın belasının yüzünden camda küçük küçük çizikler oluştu yani bu nasıl bir tekniktir Allah aşkına.

Bazı tanıdıklarım normal camsil kullanıyor belki sizde işe yarar.

Yok kardeşim tonlarca gözlük silme beziyle, cam suyu değiştirdim yine problem devam ediyor. Zaten önceden üstüme silerdim çok umrumda olmuyordu, bu camları üstüme sildiğimde resmen beyaz ışık görüyormuş gibi oluyorum her yer bembeyaz oluyor. Geçen hafta optikçiye gittim durumu anlatınca son camımı yapan kadın sıvı sabunu köpürt gözlük camını iyice sil ardından suyla duruladıktan sonra da peçeteyle silersen sorun çözülür dedi. Sorun çözüldü çözülmesine de Allah’ın belasının yüzünden camda küçük küçük çizikler oluştu yani bu nasıl bir tekniktir Allah aşkına
Hocam taktırdığınız cam sıradan bir cam değil anlaşılan, özel cam taktırdıysanız sorunlar baş gösterebiliyor.

Bazı tanıdıklarım normal camsil kullanıyor belki sizde işe yarar.

Kanka ben de çiziklerin fazlalaşmasından korkuyorum çünkü optikçinin tekniğini uygularken sanki araba yıkarmış gibi önce suyla tozlarını aldım, sonra köpürtmenin ardından suyla iyice duruladım ve en son peçeteyle de kuruladım ve camı çizdim. Şu 4 ayda 4K gitti camlara ve optikçiler bu duruma çözüm bulamıyor.

Kanka ben de çiziklerin fazlalaşmasından korkuyorum çünkü optikçinin tekniğini uygularken sanki araba yıkarmış gibi önce suyla tozlarını aldım, sonra köpürtmenin ardından suyla iyice duruladım ve en son peçeteyle de kuruladım ve camı çizdim. Şu 4 ayda 4K gitti camlara ve optikçiler bu duruma çözüm bulamıyor.

Hocam bence sorun muhtemelen gözlük camında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı