Gözlük en iyi nasıl temizlenir?

Kaliteli gözlük spreyi ve bez öneriniz var mı?

Vallahi hocam maddi durumun iyiyse ve bulabilirsen, gözlükcülerde bir tane makine var içinde temizleyici su oluyor. Ona gözlüğü koyuyorlar makineyi çalıştırıyorlar tertemiz yapıyor. Atasun optik mağazasında görmüştüm ondan alabilirsin

Hocam bunu duymuştum ben de aslında bir gün gidip bakmayı düşünüyorum. Ama internette araştırınca bazılarının sadece titreşim yaptığını bir işe yaramadığını söylüyorlar. Tabii üst modeller gerçekten temizliyor olabilir. Bildiğiniz bir model varsa link atar mısınız?

Gözlükte sıfır kir olması pek mümkün değil. Zaten eninde sonunda gözlüğünüzün üstünde yansıma, kir vb. şeyler olmasına alışıyorsunuz. Sabah temizleyin yeter.

Gözlükte sıfır kir olması pek mümkün değil. Zaten eninde sonunda gözlüğünüzün üstünde yansıma, kir vb. şeyler olmasına alışıyorsunuz. Sabah temizleyin yeter.
Ben sürekli gözlüğü takmıyorum aslında. Bilgisayarda odak gerektiren işler yaparken falan takıyorum. Sabah temizliyorum evet ama yine de akşama kadar toz oluyor.

Maalesef hocam bildiğim veya tavsiye edebileceğim bir model yok. Sadece mağazada görmüştüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…