Gözlük kaç derece?

hus3yin46

Centipat
Daha fazla  
Buraya fotoğraf yükleyemedim hata veriyor alttaki linkten bakabilirsiniz. Öncelikle sağ gözüm -1, 25 bunu biliyorum ama sol gözüm -2, 25 mi yoksa -0, 75 mi aydınlatırsanız sevinirim.

Miyop ayrı astigmat ayrıdır. Sferik sizin miyop-hipermetrop olayınızı belirlerken silendirik ise astigmatı belirler. Toplamı ne işinize yarayacak cidden merak ediyorum

Miyop ayrı astigmat ayrıdır. Sferik sizin miyop-hipermetrop olayınızı belirlerken silendirik ise astigmatı belirler. Toplamı ne işinize yarayacak cidden merak ediyorum

Hocam polislik için merak etmiştim. Yani yukarıdaki hesaplama yanlış mı?

Hocam polislik için merak etmiştim. Yani yukarıdaki hesaplama yanlış mı?
Polislikte nasıl bir şey istiyorlar sizden bilmiyorum ancak astigmat 2 iken miyop 1 ise veya miyop 2 iken astigmat 1 ise -hesaplamaları boş verelim- toplamları aynı çıkacaksa nasıl bir toplamdır bu? Yani polislik belgelerinde nasıl gözükecek? İkisi birbirinden farklı şeyler.
-
- En garantisinin bu ölçümler ve anlamları olduğunu düşünüyorum.

Polislikte miyop+astigmat 2 dereceyi geçmemesi lazım. Lazer ameliyatı olunca kabul ediliyor diye biliyorum.

Polislikte miyop+astigmat 2 dereceyi geçmemesi lazım. Lazer ameliyatı olunca kabul ediliyor diye biliyorum.

Miyop + astigmat 2 dereceyi geçiyor mu bende hocam şimdi kafam çok karıştı.

İnternette bende araştırdığmda sadece miyop + astigmat değerlerinin toplamı bir göz için 2 dereceyi geçmemesi gerektiğini söylüyordu ama benimki +lı -li olunca kafam karıştı. Şimdi ben geçebiliyor muyum kalıyor muyum tam anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…