Gözlük kullananlar ehliyet alabilir mi?

Boranity

Hectopat
Makaleler
1
Öncelikle gözlük kullanmaktayım. Gözlük kullanmak ehliyet almaya engel oluyor mu? Babam alamazsın dedi. Ben birkaç siteye baktım, alınıyor gözüküyor. Netleştirmek için konu açmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle gözlük kullanmaktayım. Gözlük kullanmak ehliyet almaya engel oluyor mu? Babam alamazsın dedi. Ben birkaç siteye baktım, alınıyor gözüküyor. Netleştirmek için konu açmak istedim.

Galiba onun bir derecesi var.

Renk körü değilsen çok ciddi gözlük sorunun yoksa eğer alabilirsin. Buna engel değil.

Toplam X derece, veya göz başına Y derece tarzı bir kural var, normalde gözlük takıp araç sürerken takmamak için. Gözlük varken sürememen için ise ciddi bir görme kaybın olması gerekiyor, tek gözü görmeyeneler bile belirli şartlar altında alabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…