Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.887 Makaleler 1 Çözümler 28 26 Ekim 2022 #11 F 16 Fighting Falcon dedi: Sadece yatağa yatarken ve duşa girerken çıkarmaya özen göstermeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben gözlükle duşa giriyorum yani gözlük ile birlikte yıkanıyoruz. Öneririm tertemiz oluyor.
F 16 Fighting Falcon dedi: Sadece yatağa yatarken ve duşa girerken çıkarmaya özen göstermeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben gözlükle duşa giriyorum yani gözlük ile birlikte yıkanıyoruz. Öneririm tertemiz oluyor.
Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Denizli 27 Ekim 2022 #12 F 16 Fighting Falcon dedi: Randevumu aldım göz doktoruna gidiyorum, gözlük kullanmaya başladığım zaman nelere dikkat etmem lazım? Genişletmek için tıkla... Gözlüğü yatarken camları ileri bakacak şekilde koyun. Camlar zemine değmesin. Cam çizilebiliyor ek olarak yeni çerçeve insanı birkaç gün rahatsız ediyor sonra alışıyorsunuz.
F 16 Fighting Falcon dedi: Randevumu aldım göz doktoruna gidiyorum, gözlük kullanmaya başladığım zaman nelere dikkat etmem lazım? Genişletmek için tıkla... Gözlüğü yatarken camları ileri bakacak şekilde koyun. Camlar zemine değmesin. Cam çizilebiliyor ek olarak yeni çerçeve insanı birkaç gün rahatsız ediyor sonra alışıyorsunuz.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 27 Ekim 2022 #13 Silinen üye dedi: Hocam ben gözlükle duşa giriyorum yani gözlük ile birlikte yıkanıyoruz. Öneririm tertemiz oluyor. Genişletmek için tıkla... Buğulanma yapmaz mı?
Silinen üye dedi: Hocam ben gözlükle duşa giriyorum yani gözlük ile birlikte yıkanıyoruz. Öneririm tertemiz oluyor. Genişletmek için tıkla... Buğulanma yapmaz mı?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.887 Makaleler 1 Çözümler 28 27 Ekim 2022 #14 F 16 Fighting Falcon dedi: Buğulanma yapmaz mı? Genişletmek için tıkla... Suyun sıcaklığına göre değişiyor.
F 16 Fighting Falcon dedi: Buğulanma yapmaz mı? Genişletmek için tıkla... Suyun sıcaklığına göre değişiyor.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 27 Ekim 2022 #15 Silinen üye dedi: Suyun sıcaklığına göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır denerim bunu.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #16 F 16 Fighting Falcon dedi: Tamamdır denerim bunu. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başlarda bir garip olur sizin için benim başım dönüyordu ilk 2 gün sonra alışıyorsun.
F 16 Fighting Falcon dedi: Tamamdır denerim bunu. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başlarda bir garip olur sizin için benim başım dönüyordu ilk 2 gün sonra alışıyorsun.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 2 Kasım 2022 #17 bbnoS dedi: Hocam ilk başlarda bir garip olur sizin için benim başım dönüyordu ilk 2 gün sonra alışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Yarın gidiyorum doktora bakalım nasıl bir deneyim olacak. Miyop ve Astigmat çıktım, yarın gözlük kullanmaya başlayacağım. Son düzenleme: 2 Kasım 2022
bbnoS dedi: Hocam ilk başlarda bir garip olur sizin için benim başım dönüyordu ilk 2 gün sonra alışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Yarın gidiyorum doktora bakalım nasıl bir deneyim olacak. Miyop ve Astigmat çıktım, yarın gözlük kullanmaya başlayacağım.
Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 2 Kasım 2022 #18 alicsndemir dedi: Gözlüğü hohlayarak, su sıkarak ve yanında verilen bez ile silin. Kıyafet ile silmeyin. Çiziliyor. Genişletmek için tıkla... Arıtma suyuyla temizleyebilir.
alicsndemir dedi: Gözlüğü hohlayarak, su sıkarak ve yanında verilen bez ile silin. Kıyafet ile silmeyin. Çiziliyor. Genişletmek için tıkla... Arıtma suyuyla temizleyebilir.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 2 Kasım 2022 #19 Pcman80 dedi: Arıtma suyuyla temizleyebilir. Genişletmek için tıkla... Ben saf su kullanıyorum fısfıs yoksa veya yanında su bulunmuyorsa hohlamaktan başka çare yok.
Pcman80 dedi: Arıtma suyuyla temizleyebilir. Genişletmek için tıkla... Ben saf su kullanıyorum fısfıs yoksa veya yanında su bulunmuyorsa hohlamaktan başka çare yok.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 2 Kasım 2022 #20 alicsndemir dedi: Ben saf su kullanıyorum fısfıs yoksa veya yanında su bulunmuyorsa hohlamaktan başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Hocam 0.50 miyop muşum ve astigmat var, nasıl değerler bunlar? Gözlük alacağım fakat gerek var mı sizce?
alicsndemir dedi: Ben saf su kullanıyorum fısfıs yoksa veya yanında su bulunmuyorsa hohlamaktan başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Hocam 0.50 miyop muşum ve astigmat var, nasıl değerler bunlar? Gözlük alacağım fakat gerek var mı sizce?