ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.390 Çözümler 18 Yer Batman 19 Ekim 2023 #1 Evet garip ama ışıklar kapalı gözlük ile PC kullanınca gözlük camında kendi gözümü görüyorum, siz hiç gördünüz mü?
Evet garip ama ışıklar kapalı gözlük ile PC kullanınca gözlük camında kendi gözümü görüyorum, siz hiç gördünüz mü?
erenorc Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 8400F ANAKART: MSI Pro B650M-P RAM: Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 GPU: XFX Speedster MERC 319 Radeon RX 6900 XT Black M2 SSD: Kioxia Exceria Plus G3 1TB 5000/3900 MB/s SATA SSD: Pny CS900 480GB 550/500 MB/s 2.5" HDD: WDC WD5000LPVX-22V0TT0 500GB 5400RPM PSU: Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold KASA: Lian Li Lancool 205 Black Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #3 ED Crasher dedi: Evet garip ama ışıklar kapalı gözlük ile PC kullanınca gözlük camında kendi gözümü görüyorum, siz hiç gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... İlkokuldan beri kullanıyorum görmedim.
ED Crasher dedi: Evet garip ama ışıklar kapalı gözlük ile PC kullanınca gözlük camında kendi gözümü görüyorum, siz hiç gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... İlkokuldan beri kullanıyorum görmedim.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.390 Çözümler 18 Yer Batman 19 Ekim 2023 #4 erenorc dedi: İlkokuldan beri kullanıyorum görmedim. Genişletmek için tıkla... Bende yeni farkettim ürkütücü duruyor biraz gözümün önünde göz var.
erenorc dedi: İlkokuldan beri kullanıyorum görmedim. Genişletmek için tıkla... Bende yeni farkettim ürkütücü duruyor biraz gözümün önünde göz var.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 19 Ekim 2023 #5 ED Crasher dedi: Evet garip ama ışıklar kapalı gözlük ile PC kullanınca gözlük camında kendi gözümü görüyorum, siz hiç gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... O sorun seçtiğiniz cam kaplamasıyla alakalı hocam yanlış bilmiyorsam. Başka bir cam kaplamasıyla bakarsanız o sorunu yaşamazsınız muhtemelen.
ED Crasher dedi: Evet garip ama ışıklar kapalı gözlük ile PC kullanınca gözlük camında kendi gözümü görüyorum, siz hiç gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... O sorun seçtiğiniz cam kaplamasıyla alakalı hocam yanlış bilmiyorsam. Başka bir cam kaplamasıyla bakarsanız o sorunu yaşamazsınız muhtemelen.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.390 Çözümler 18 Yer Batman 20 Ekim 2023 #6 DaynusSafa dedi: O sorun seçtiğiniz cam kaplamasıyla alakalı hocam yanlış bilmiyorsam. Başka bir cam kaplamasıyla bakarsanız o sorunu yaşamazsınız muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Işıklar kapalı PC kullanınca oluyor çok dikkat etmez isem görünmüyor zaten az bir şey tek görünüyor.
DaynusSafa dedi: O sorun seçtiğiniz cam kaplamasıyla alakalı hocam yanlış bilmiyorsam. Başka bir cam kaplamasıyla bakarsanız o sorunu yaşamazsınız muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Işıklar kapalı PC kullanınca oluyor çok dikkat etmez isem görünmüyor zaten az bir şey tek görünüyor.