Gözlük takmayı bırakınca ilgi odağı olmak

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Son birkaç gündür gözlük takmayı bıraktım ve çevremdeki bana olan ilgi büyük ölçüde arttı. Diyalogum olmayan bazı kızlar benimle konuşuyor falan. Ben zaten sosyaldim de bu oran nedense bayağı arttı. Sebebi nedir? Normal mi? Sevgilim de benimle olan bağını artırmış gibi hissetmeye başladım konuşmalarında.

Hocam bazı gözlük takan arkadaşlarım gözlüklerini çıkarttıkları zaman onları tanıyamıyabiliyorum. Sizde de aynısı yaşanmış olabilir, iyi bakımdan ama.

Hocam bazı gözlük takan arkadaşlarım gözlüklerini çıkarttıkları zaman onları tanıyamıyabiliyorum. Sizde de aynısı yaşanmış olabilir, iyi bakımdan ama.
Hocam ben kendimi böyle daha iyi ve çekici bulmaya başladım. Dediğinize de katılıyorum. Sanırsam iyi geldi.

Görmekte zorluk çekiyor musunuz?
Evet -3.75 miyoptum en son bu ağustos tekrar kontrole gideceğim. Yakını görüyorum ama uzak kötü maalesef. Lense geçmeyi düşünüyorum hem yaz tam zamanı.

Lens deneyin hocam imkanınız varsa, ben de gözlük kullanıyorum ben de kendimi gözlüksüz daha çok beğeniyorum.

Gözlüğü çıkartmanın verdiği özgüven artışından dolayı öyle geliyor olabilir.

lens almanın vakti gelmiş desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…