Merhaba ben mustafa. Optisyenim ve gozluk dukkani acacagim. Kosgeb'in imalat sektorune olan hibelerinden yararlanmak icin gozluk cerceve imalati renk vermesi isim basmasi vs islerle ilgileniyorum. Acaba bunu kaliteli bir sekilde ve dayanikli olarak hangi makinelerle halledebilirim? Bana baslangicta en uygun 3D makine hangisidir? Dukkana kuracagim fazla da yer kaplamayacak bir tavsiye verebilir misiniz?
Öncelikle merhaba . Creality ender 3 öneririm ben de yakın zamanda 3b yazıcı alacağım ve başlangıç için bu yazıcı gerçekten çok performanslı,banggood üzerinde 1050 tl bir fiyatı var vergi ile 1250 tl civarına geleceğini düşünüyorum iyi forumlar
Creality CR-X. Kendi çapımda bir projem için Zaxe X1 Plus yazıcıdan bolca gözlük çıkardım. Size şunu söyleyeyim, en ucuz dual extrusion 3D yazıcı en pahalı single extrusion yazıcı'dan daha iyi olacaktır. Gözlük işinde, özellikle karışık geometriye sahip gözlük modelleriyle, bol bol destek basmanız gerekiyor. Aşağıdaki fotoğraflardan ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Creality CR-X gibi bir yazıcıyla bir extruderdan PLA veya başka bir plastik akıtırken diğeriyle PVA akıtarak destekleri suda çözünür hale getirebilirsiniz.