Gözlük ve Göz Rahatsızlığı

prooyucuxx

Picopat
Arkadaşlar, bende sağ 0.25, sol 0.50 astigmat çıktı. Şu an gözlüğümü falan taktım da başım falan dönüyor biraz. Bilgisayar ve telefonla biraz fazlaca uğraştığım için mavi ışık geçirmeyen kaplama da ekledim ama kaplamadan mor yansımalar olabiliyor. Mesela sağ arka çaprazımdan ışık vurunca gözlüğün iç kısmının köşelerinde morumsu ışıklar çıkıyor. Sizce kaplamayla alakalı bir şey mi yoksa optikçiye gidip değiştirmem falan mı lazım. Bir de astigmat günlük olarak aşırı bir rahatsızlık vermiyor ancak dışarıda uzakta kırılmalar olduğu için(özellikle akıllı tahtada) gözlüğü almaya karar verdim. Günlük olarak değil de mavi ışık saçan şeylere bakarken kullanıyorum. Sizce gözlüğü bu şekilde ara sıra kullanmamın bir zararı olur mu?

Hocam bende gözlük kullanıyorum ve o yansımayı görüyorum. Bu normaldir zamanla alışırsınız.

Eğer doktorunuza başvurursanız en iyisini söyleyecektir fakat benim görüşüm her zaman takmanızdır.

Hocam bende gözlük kullanıyorum ve o yansımayı görüyorum. Bu normaldir zamanla alışırsınız.
Ha tamamdır ben de anormal bir şey sanmıştım teşekkürler
Eğer doktorunuza başvurursanız en iyisini söyleyecektir fakat benim görüşüm her zaman takmanızdır.
Göz falan çok tembelleşir diyorlar ben de kararsız kaldım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…