Gözlükçü yapay cam vermiş olabilir mi?

Zatı Muhterem

Hectopat
Daha fazla  
2019 yılında İzmir'de Mavibahçe AVM'de bir gözlük mağazasından güneş gözlüğü almıştım. Tabii hevesle aldım ama kullanmadım. Şimdi satmak istiyorum lakin öncesinde sormam gereken bir husus var.

Modeli seçtikten sonra mavi renkli cam vermişlerdi. Mağazadan çıktıktan sonra 1-2 dakika sonra geri döndüm ve siyah cam varsa ondan verebilir misiniz dedim. Çalışan sırıttı çekmeceden çıkardı verdi. Acaba orijinal değil de normal yapay camlı bir şey vermiş olabilir mi? Gözlükçülere göstersem orijinal olup olmadığını anlarlar değil mi? 200 lira civarındaydı gözlüğüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir gözlükçüye gittiniz? Ne marka-model gözlük aldınız? Denemeden mi aldınız? Sormadınız mı alırken? Aklıma bin tane soru geliyor.

Mesela Atasun Optikten Ray-Ban marka gözlük aldın bu çakma olamaz. Model belli, faturası var, Atasun Optik bilinen firma vs vs. Sorunu daha detaylı sormalısın. Pazardan mal almış gibi soruyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…