Gözlükte Kalan İz

omer_hatay

Kilopat
Makaleler
1
Bu hafta uzağı görmediğim için hastaneye gittim ve gözlük yazdılar. Gözlüğümü aldım bir hafta olmadan camında leke oluştuğunu fark ettim. Gece ışığa bakınca rahatsız ediyor ve cam ışık filtreli zararlı ışınlardan koruyor.

1: Bu leke nasıl oluşur?

2: Garanti kapsamına girer mi?

Atasun Optik ten aldıysan orada bir cihaz ile temizliyorlar. Eğer başka yerden aldıysan oraya bir danış derim ama önce gözlük temizleme sıvısı veya temizleme beziyle sil.

Temizleme bezleri var gözlüklerin onlarla sil düzelir belki.

Fotoğraf çekerken zor gözüküyor. Gündüz sıkıntı yaratmıyor fakat gece bilgisayara falan bakınca parildiyor. Filtre bu şekilde değil tek bir yeri böyle ışığa tutunca mor bir leke olarak gözüküyor. Aldığım yere götüreceğim inşallah tamiri mümkündür.
Arkadaşlar gözlüğün camı değişti. Gözlüğün kaplaması yıpranmış. Böyle şeyler parfüm kolonya yada sıcaktan olabiliyormuş. Çay doldururken filan buhar gözlüğe gelebiliyor dikkatli olmak lazım. Ve kolonya gibi şeylerle gözlüğünüzü silmeyin antistatik gözlük temizleme suyu kullanın.

Herkese teşekkürler.

Konu kilitlenebilir.

Dosya Ekleri

• sketch-1569162766617.png
    352,3 KB · Görüntüleme: 216
  • sketch-1569162810857.png
    213 KB · Görüntüleme: 201
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…