Maalesef bende de var ve hala kullanıyorum. Sanmıyorum kendiliğinden geçeceğini.Yaklaşık 9 yıldır gözlük kullanıyorum ve burnumun yanlarında çukur oluştu. Elle temas edildiğinde hissediliyor. Bundan sonra ki göz kontrolünde lense geçeceğim. Lense geçtiğimde çukur geçer mi?
Düzeltmenin her hangi bir yolu yok mu?Maalesef bende de var ve hala kullanıyorum. Sanmıyorum kendiliğinden geçeceğini.
Bilemiyorum ama bilgi alabilirsiniz internet üzerinden illa vardır ya çözümü.Düzeltmenin her hangi bir yolu yok mu?
Yaklaşık 9 yıldır gözlük kullanıyorum ve burnumun yanlarında çukur oluştu. Elle temas edildiğinde hissediliyor. Bundan sonra ki göz kontrolünde lense geçeceğim. Lense geçtiğimde çukur geçer mi?
Ne kadar zamanda geçiyor?Daha hafif bir çerçeve deneyebilirsiniz ve zamanla geçiyor. Çocukluğumdan beri gözlük kullanıyordum, lense geçince o izler bitti. Şimdi gözü çizdirdim hiçbirini kullanmıyorum.
Burnumda hafif bir kemer oluşturdu zaten. Fakat benim için o sıkıntı değil çünkü burnum gene de güzel. Sıkıntı yanlarında ki deride oluşan çukur.9 yıldır kullanıyorum demişsiniz, muhtemelen kendi kendine geçmeyecektir. Bu konuda araştılma vs. yapıldı mı bilmiyorum fakat yıllarca damlayan suyun taşı delmesi gibi orada uzun yıllar duran gözlüğün yaptığı baskı sebebiyle kemik ve kıkırdak dokuda ezilme meydana geliyor gibi gözüküyor. Şahsen ben de aynı sorundan muzdaripim. Burnumun üstünde bir çukur oluşmuştu ki lastik destekli gözlüklere geçtim bu yüzden. Babamda da aynı şey vardı. Estetik dışında bir çözümü yoktur diye düşünüyorum. Bu konunun uzmanına sorabilirsiniz, belki vardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.