rainman23 Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.807 Çözümler 2 16 Kasım 2021 #11 319565 dedi: Ne kadar zamanda geçiyor? Genişletmek için tıkla... Önce hafif bir çerçeveye geçmiştim onda bayağı düzeldi. Bir süre veremem ama düzeldi bende.
319565 dedi: Ne kadar zamanda geçiyor? Genişletmek için tıkla... Önce hafif bir çerçeveye geçmiştim onda bayağı düzeldi. Bir süre veremem ama düzeldi bende.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 16 Kasım 2021 #12 319565 dedi: Burnumda hafif bir kemer oluşturdu zaten. Fakat benim için o sıkıntı değil çünkü burnum gene de güzel. Sıkıntı yanlarında ki deride oluşan çukur. Genişletmek için tıkla... Eğer deride ise kendi kendine düzelir gibi. Instagramde vs. herhangi bir estetik doktoruna yazabilirsiniz. Bilgi vereceklerdir.
319565 dedi: Burnumda hafif bir kemer oluşturdu zaten. Fakat benim için o sıkıntı değil çünkü burnum gene de güzel. Sıkıntı yanlarında ki deride oluşan çukur. Genişletmek için tıkla... Eğer deride ise kendi kendine düzelir gibi. Instagramde vs. herhangi bir estetik doktoruna yazabilirsiniz. Bilgi vereceklerdir.