okyege Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Yer istanbul 30 Haziran 2023 #1 Geçen yıldan beri alışkanlık oldu. Gözümü kapatıp sıkıyorum (sanki gözüm yanmış gibi). Bunun bir zararı var mıdır?
Geçen yıldan beri alışkanlık oldu. Gözümü kapatıp sıkıyorum (sanki gözüm yanmış gibi). Bunun bir zararı var mıdır?
Bateman_P Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 468 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 okyege dedi: Geçen yıldan beri alışkanlık oldu. Gözümü kapatıp sıkıyorum (sanki gözüm yanmış gibi). Bunun bir zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aşırı derecede sıkmıyorsan(kan akışını engelleyecek ve göze baskı yapacak kadar) herhangi bir zararı olmaz daha sağlıklı olarak uyku bantları var onlardan da alabilirsin.
okyege dedi: Geçen yıldan beri alışkanlık oldu. Gözümü kapatıp sıkıyorum (sanki gözüm yanmış gibi). Bunun bir zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aşırı derecede sıkmıyorsan(kan akışını engelleyecek ve göze baskı yapacak kadar) herhangi bir zararı olmaz daha sağlıklı olarak uyku bantları var onlardan da alabilirsin.