Gözüm bazen kararıyor gibi oluyor

Daha fazla  
Gözüm arada bir kapanınca etrafı az da olsa 1-2 saniyeliğine karanlık görüyorum. Acaba laptop ekranımı kararıyor diye düşünüyordum, birkaç gündür fakat gözüm okulda da dururken bazı zamanlarda karanlıklaşıyor. Yani karanlıktan kastım görmüyorum gibi bir şey oluyor. 1-2 saniye internette baktım, tam bulamadım. Bilginiz var mı ne olabilir olanlar var mı? Ya da gözlük almıştım 3 ay önce sürekli takmıyorum. Gözümde batma gibi bir his yaratıyor, çok uzun takınca okumam gerekince uzaktaki bir şeyi o zaman takıyorum. Onunla da alakalı olabilir mi? Hiçbir bilgim yok da.

Şekerin bir anlığına yükseliyor olabilir doktora gidip insülin direncini ölçtür bence

Açlıktan ya da susuzluktan olabilir. Su içmeye özen gösteriyor musunuz?

Evet sürekli su içiyorum yemeği tek sabahları bazen yemiyorum sabahçı olduğumdan çok erken kalkmam gerekiyor yemek yemek içinde biraz geç oldu Brave'de sanırsam bir sıkıntı oldu giriş yapamadımda o yüzden yazamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…