Gözüm kararmaya başlamıştı bir gün, 3 ay önce bile değil. Daha fazla ay önce kararmaya başlamıştı. O gün Babaannem'in evindeydik kan şekerin düştü falan dedi. Sonraki günlerde göz kararması artmaya başladı. Bu sabah 4-5 saniye civarı gözüm karardı, sonra yatmıştım. Telefondan videolar bakıyordum, daha sonra yataktan kalktım ve gözüm kararacak mı diye bekledim birkaç saniye (çoğu zaman karardığı için
), beklerken böyle bir gerildim(esnedim anlamında), gözüm kararacakmış gibi hissettim(gözüm kararırken bayılıcakmış gibi oluyorum çoğu zaman), sonra ne olduğunu anlamadım ve gözümü açtığımda yerdeydim, annemde arkadan noldu diye seslendi gözümü açtığımda, sadece sesleri hatırlıyorum, nasıl düştüğumu görmedim. Yatakta uyumaya çalışırsınız uyuyamazsınız, sonra siz farkına bile varmadan sabah gözünüzü açarsınız. Aynen öyle oldu. Ama düşerkenki sesleri hatırlıyorum hep, annemlere babamlara dediğimde, tansiyonun düşmüştür/tansiyonun düştü diye söylüyorlar. Ama ciddiye almıyorlar, yaşım yazandan biraz daha küçük, ne yapmalıyım sizce? Teşekkürler.