yasinsxdd Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #1 Sol gözümde kuruluk var 2 3 gündür suni gözyaşı damlası döküyorum, fakat hala gözüm sulanmıyor. Yaşayan var mıdır?
Sol gözümde kuruluk var 2 3 gündür suni gözyaşı damlası döküyorum, fakat hala gözüm sulanmıyor. Yaşayan var mıdır?
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.652 Çözümler 10 Yer İstanbul 2 Mart 2023 #2 Benim de tam tersi. Esnediğimde sanki ağlarmış gibi yaş dökülüyor. Ben de bunu merak ediyorum yıllardır ama net bir cevap bulamadım.
Benim de tam tersi. Esnediğimde sanki ağlarmış gibi yaş dökülüyor. Ben de bunu merak ediyorum yıllardır ama net bir cevap bulamadım.
canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 2 Mart 2023 #3 Dostum diğer konularında alt kısımda gözüküyor bence burada zaman kaybetmek yerine doktora git.
yasinsxdd Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #4 canbeyxd dedi: Dostum diğer konularında alt kısımda gözüküyor bence burada zaman kaybetmek yerine doktora git. Genişletmek için tıkla... Doktora gitmeden göz kurulugumu nasıl anlıcam dostum zaten
canbeyxd dedi: Dostum diğer konularında alt kısımda gözüküyor bence burada zaman kaybetmek yerine doktora git. Genişletmek için tıkla... Doktora gitmeden göz kurulugumu nasıl anlıcam dostum zaten