1-2 saat önce fark ettiğim bir durum. Sağ gözümü sağa, sola, yukarı, aşağı hareket ettirdiğimde acıyor. 2-3 güne geçmez ise doktora gitmeyi düşünüyorum zaten ama neden böyle olmuş olabilir?
1-2 saat önce fark ettiğim bir durum. Sağ gözümü sağa, sola, yukarı, aşağı hareket ettirdiğimde acıyor. 2-3 güne geçmez ise doktora gitmeyi düşünüyorum zaten ama neden böyle olmuş olabilir?
Uykusuzluk, yeterince sıvı almama, kan şekeri düşüklüğü, ani belirsiz anksiyete, stress, herhangi bir göz travması, göze mikrop bulaşmaşması (uyku sırasında olabilir), çok fazla LCD ekrana bakmak(çok etkilemez ama ihtimalleri var), genel olarak gözle ilgili sorunlarınızı çok bekletmeyin en fazla 1 gün olmadı 2 gün olsun.
Allah şifalar versin kardeşim.
Göz kuruluğu olabilir, doktora görünün, ben'de 2-3 yıl önce vardı, doktora göründüm, aynı zaman'da aşırı kanlanma vardı, bir ilaç verdi, şu anda sağ gözümde kalıcı bulanıklık var.
Benimde bilgisayara çok bakınca sağa ve sola hareket ettirdiğimde değil ama arada böyle saplantılı ağrı giriyor. Bilgisayar için şu sarı gözlüklerden kullanınca birkaç saat düzeliyor (ya da uyuyunca). Bu ne zaman başladı ve bilgisayara çok bakıyor musunuz?