HappyCetin Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 193 Çözümler 1 Cuma 11:36 #1 Arkadaşlar gözümüz kaç Hertz ve kaç FPS alıyoruz. Sizce buff lazım mı? Ayrıca gözlüklü arkadaşlarımızın çözünürlük yükseltmek için göz çizdirmesinin bayağı op olduğunu düşünüyorum, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 11:49
Arkadaşlar gözümüz kaç Hertz ve kaç FPS alıyoruz. Sizce buff lazım mı? Ayrıca gözlüklü arkadaşlarımızın çözünürlük yükseltmek için göz çizdirmesinin bayağı op olduğunu düşünüyorum, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.622 Makaleler 1 Çözümler 81 Cuma 12:02 #2 Bilgisayar mimarisi gibi olmadigimiz icin islemleri bir oscillator olmadan da yapabiliyoruz. Buff lazim bence, uyku konusunda. 8 saat cok fazla.
Bilgisayar mimarisi gibi olmadigimiz icin islemleri bir oscillator olmadan da yapabiliyoruz. Buff lazim bence, uyku konusunda. 8 saat cok fazla.
NOY4N Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 211 Cuma 12:04 #3 Cyberpunk gelsin (makinalaşmak istiyorum)