Gözün mikrop kapması

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse
Meslek
Müzisyen
Arkadaşlar selam, gözümü çok kaşıdım bugün ve mikrop kaptı sanırım. Gözümü kırpınca çok ağrıyor. Sildikçe sıvı çapak çıkıyor. Ne yaparsam iyi gelir, ağrısını geçirir?

1-2 gün bekle geçmezse doktora git ağrı çok şiddetliyse direkt git bundan başka çözümü olacağını sanmıyorum.

Doktora gitmek en mantıklı çözüm gibi gözüküyor.

Benim gözüm ağrınca yastığa gözümü bastırıyorum geçiyor azcık, yarında ağrı geçiyor.

Bana da bir kere olmuştu. Sıcak suya bez gibi bir şey koyup biraz bekleyin. Sonra sıcak bezi, gözünüzü yakmayacak sıcaklıkta, gözünüze koyup arada bastırın. Çok iyi geliyor ve rahatlatıyor. Ayrıca mikrobun da akmasını sağlar. Günde 2-3 kez yapın en azından ağrıyı dindirir. Ama bu noktada doktora gitmek en mantıklısı. Çünkü göze kötü etkileri de olabilir bu mikrobun.

Evde bez, peçete tarzı birşeyler varsa onu çaya batır. Emsin çayı. Ve gözünün üzerine koy belli bir süre. Gözün kapalıyken. Bunu 5-6 kere yap. Annem böyle yapıyordu bana. Ertesi gün iyileşiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…