Gog.com hesabı satın almak

OldMan

Centipat
Hepinize merhaba arkadaşlar ,birisinden GOG. Com hesabını satın almak istiyorum. İçinde Cyberpunk dahil birkaç oyun daha var ve 100TL'ye anlaştık. Dolandırılma ihtimalim nedir? Kendisinden hangi şifreleri talep etmeliyim? Email adresimi telefonumu vs değiştirebiliyor muyum? Cevaplarsanız sevinidim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki arkadaşın da dediği gibi ama Cyberpunk 42 dolardan satılıyor diye biliyorum. Öyle olsa bile size verdiği fiyat çok ucuz öyle olunca insan şüpheleniyor dolandırılacağını düşünüp. Bence neden bu kadar ucuza verdiğini sorun ama çok yüksek ihtimal dolandırıcı.

kendisinden ne talep etsem vermeye hazır. Hesabın içerisine de baktım e posta ve şifresi var. eğer bunu satın alırsam e postasını vs değiştirip tekrar geri alamamasını sağlayabilir miyim

41.99 dolara satılıyor. Yanlış bilgi vermeyin.
Yine de 333 TL ediyor, yanlış bakmışımdır.
kendisinden ne talep etsem vermeye hazır. Hesabın içerisine de baktım e posta ve şifresi var. eğer bunu satın alırsam e postasını vs değiştirip tekrar geri alamamasını sağlayabilir miyim
Dostum zaten dolandırılacağın %99 bariz, kişi hesabın eski bilgilerini biliyorsa ticket atıp geri alır.

Şifre değişseniz bile hesaba kayıt olurken kullanılan e-posta adresini biliyorsa geri alır. Hatta e-postayı size verse bile geri alabilir.

Satıcıya neden bu kadar düşük bir fiyata sattığını sorabilir misiniz merak ettim de.

Satıcıya neden bu kadar düşük bir fiyata sattığını sorabilir misiniz merak ettim de.
kendisini tanıyorum 3 senedir sanal mecrada muhabbetimiz var. Çok ta para pulla işi olan birisi değil 100TL ye bırakırım dedi şifresini vs de attı. Yine de tam olarak güvenemedim. Eğer Hesabı ve e posta şifresini alırsam çok da üzerine düşeceğini sanmıyorum ticket vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…