Gog.com nasıl kullanılır?

• Konuyu başlatan Dorzi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.154

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, daha önce ismini hiç duymadigim bir site. Güvenilir diyorlar. Amazon Prime'dan oyun alıyordum bu siteye attı ve kod verdi. Şimdi nasıl kullanılıyor ve güvenli mi bu site?
Kodu kullanmak için hesap mi açmam gerekiyor?
Yani Steam gibi mi kullanıyorum?
Şimdiden teşekkürler.

GOG bana sorulacak olursa dünyanın en iyi dağıtımcısı. Standalone launcher kullanmadan direkt yükleme yapıyorsun. Çoğu eski oyunun yeni sürümleri ve patchli halleri mevcut. Örneğin FNV son sürüm ve 4gb patcher ile geliyor. Ama fiyatlandırması Türkiyede çok yüksek.

GOG.com, CD Projekt (Witcher oyunlarının yapımcısı) firmasının alt firması.
Çok güvenilir bir site.
Çoğu oyunlarında DRM bulunmuyor, yani oyunları kopya korumasız olarak yayınlıyorlar.
Günümüz işletim sistemlerinde direk çalışamayacak oyunları; örneğin DOS oyunlarını, DOSBox ile paketleyerek modern bir setup ile paketleyerek dağıtıyorlar.

GOG bana sorulacak olursa dünyanın en iyi dağıtımcısı. Standalone Launcher kullanmadan direkt yükleme yapıyorsun. Çoğu eski oyunun yeni sürümleri ve patchli halleri mevcut. Örneğin fnv son sürüm ve 4 GB patcher ile geliyor. Ama fiyatlandırması Türkiye'de çok yüksek.

Herhangi başka platformdaki oyunu açacağım zaman atıyorum mesela Steam, Steam üzerinden açıyor oyunu ben GOG üzerinden açmasını istiyorum ama açamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı